Nye indlæg

 

Lifewave studie med Icewave smerteplastre lavet på slidgigt patienter

07-03-2017

Dobbelt-placebokontrolleret LifeWave medical smertelindring studie


13 DISKUSSION OG SAMLET KONKLUSION.

studie smerteplastre slidgigt

Formålet med denne undersøgelse var at vise, at sammenlignet med placebo, at patienter med nociceptive smerter oplevede en reduktion i smerte inden for minutter efter påsættelsen af aktive LifeWaves smertelindring (2 patch) plastre.
100 mennesker blev analyseret: 50 fik de aktive plastre og 50 forsøgspersoner fik placebo plastre.

Smerterne blev målt på EVA skalaen før plasterpåsætningen og derefter efter 5 minutter, 15 minutter og 1 time efter påsætningen af plastre på deres endelige placering.
Alle patches blev påsat ” i blinde” af den samme uddannede person..
5 minutter efter påsætning af plastrene IceWave viste der sig en let smerte reduktion, som var svarende til den observerede med placebo plastrene (et fald omkring 10 mm på 0-100 mm EVA skalaen). 15 minutter og en time efter patch ansøgning, fortsatte smerterne med at falde med de aktive plastre, hvor det forblev stabilt med placebo plastrene.
studie smerteplastre slidgigt

15 minutter efter påsætning af plastrene var forskellem mellem de aktive og placebo plastrene statistisk signifikant. En time efter påsætning var den største forskel mellem begge produkter på smertelindring (41% forskel mellem begge produkter, omkring 28 mm på EVA skalaen). Faktisk fremkaldte de aktive plastre et smertefald på 65% (Ca. 41 mm på 0-100 mm EVA skalaen) versus kun 23% fald i smerterne med placebo plastrene (ca 13 mm på 0-100 mm EVA skalaen).

Det primære slutpunkt er derefter blevet nået (forskel på smerte reduktion på mindst 15 mm mellem aktive og placebo plastre på 1 time) og effekten af de aktive plastre versus placebo plastrene kan betragtes som klinisk relevant. En time efter plaster påsætningen, følte 94% af forsøgspersonerne en smertelindring med de aktive plastre, mod kun 48% af individerne med placebo plastrene.

Desuden tåltes plastrene meget godt, da der ikke blev observeret nogen bivirkninger gennem en times kontakt med huden.


studie smerteplastre slidgigt
IceWave plastrene er ikke-gennemtrængelige plastre, hvor der ikke kommer nogen kemikalier eller medicin ind i kroppen. Disse plastre er en ny metode til forbedring af smertebehandling ved at stimulere specifikke punkter på kroppen med en kombination af tryk og infrarød energi. Denne tilgang til smertelindring vil gøre det muligt at undgå de langsigtede toksiske virkninger af den for tiden tilgængelige smertestillende medicin. Resultaterne af sikkerhed og effektivitet opnået i denne undersøgelse viser, at IceWave plastrene kunne være en meget interessant tilgang til smertebehandling, der giver en øjeblikkelig og holdbar smertelindring.uden nogen bivirkninger.

 

Dr. Pierre Volckmann, som ledede det kliniske studie med Lifewave smerteplastre Icewave.

Dr. Pierre VOLCKMANN professionelle legitimationsoplysninger:
studie smerteplastre slidgigt
• Højt respekteret læge på et velkendt hospital i Frankrig kaldet Generale De Sante
• Er i øjeblikket er Medical Director af et hospital i Frankrig, der omfatter over 75 institutioner og 27 private sygehuse
• Var "smerte-ekspert" for den franske agentur for sikkerhed for Health Products (AFSSAPS), som er den franske version af USA FDA
• Medlem af en lang række faglige medicinske samfund, herunder at være den tidligere generalsekretær for det franske Selskab for Studiet og behandling af smerte (SFETD)
• Ridder af Nationale Fortjenstorden-en ære skænket af præsidenten for Den Franske Republik til folk, der har opnået fornemme resultater
• Førende ekspert inden for smertebehandling, hvilket gør ham unikt kvalificeret til at vurdere nye teknologier og metoder.
 
Frit oversat efter det kliniske studie, som du kan læse i sin hele længde her

Kategori: Teknologien

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Bedste hilsner

Plasterakupunktur 
 
 
www.plasterakupunktur.dk | CVR: 27810691 | - Denmark | Tlf.: +45 51763270